Midsommar på Vrångö

Midsommarfirande på Vrångö 2024


Midsommarafton på Vrångö är en mycket populär tradition. Vi hoppas toppenväder och det kommer ändå att bjudas på flera trevligheter. Midsommarstång naturligtvis, lotter och försäljning.


Alla inkomster går till Vrångö Fritidsförenings engagemang för gemenskapsfrämjande aktiviteter på Vrångö för alla åldrar.


Firandet börjar redan kvällen innan då vi klär midsommarstången och ställer iordning tälten. Här finns också chans att börja handla på några av våra större lotterier!


På midsommarafton träffas vi i hamnen 15:00, och tågar till dragspelsmusik runt hamnområdet innan stången reses! Sedan blir det ringdans och lekar, ledda av Allgot och Villgott! Här finns naturligtvis möjlighet att köpa hembakat fika, kaffe, saft och korv med bröd. Utöver det finns finfina lotterier, fiskedamm, godishjul och den enormt uppskattade försäljningen av Vrångöbröd! Nytt för i år är att vi tar en frivillig entré på 40 kr för att finansiera våra aktiviteter. Du är också varmt välkommen att stötta genom att hjälpa till- anmäl dig då via listorna som finns i postrummet på Tempo!


Vi ser fram emot ännu ett härligt midsommarfirande ihop med er!

V A R M T   V Ä L K O M N A!