Badstugan med Badtunna

Copyright © All Rights Reserved

Senaste nytt

Den 1 maj 2019 öppnar vi bastun för medlemmar även på onsdagar. Se vidare nedan.

webmaster@vrangofritidsforening.se.

Basta Dig i Form - 18 skäl att basta regelbundet

Jag läste detta och måste bara delge dig. Kan mao inte uttala mig om sanningshalten även om jag som regelbundet bastubadande vill tro på allt. :-)

1. Minskar stress

7. Stärker immunförsvaret

13. Lindrar nack- och ryggbesvär

2. Stärker hjärtat

8. Ökar uthålligheten

14. Aktiverar 3 milj. svettkörtlar

3. Förlänger livet

9. Ger friskare och finare hud

15. Balanserar hormoner

4. Bra mot depression

10. Motverkar demens

16. Lindrar andningsbesvär

5. Detox/utrensande

11. Förbättrar sömnen

17. Balanserar blodsockret

6. Kolesterolet sjunker

12. Ökar fettförbränningen

18. Ökar blodcirkulationen

Badstugan i Djupvik

Vi har full förståelse för att du är angelägen att komma i kontakt med oss när du ringer nedan mobilnr. Men jag ber dig att ha förståelse för att denna förening lever på frivilliga insatser med ordinarie jobb. Därför kanske vi inte svarar, men vi har som mål att ringa tillbaka inom 24 timmar. Tack för din förståelse!

Fritidsföreningens badstuga med bastu, relaxrum och badtunna finns i Djupvik. Som du ser så ligger badstugan och badtunnan med en fantastisk utsikt över Göteborgs södra skärgård. Medlem i Fritidsföreningen har tillgång till badstugan på onsdagar och fredagar. För onsdags- och fredagsbastun gäller att både medlemmar i fritidsföreningen och gäster betalar 50 kr per person.

Från 19-05-01 gällar att badstugan mellan 16-23 enbart används för medlemmar.

Måndagar, tisdagar, torsdagar, lördagar och söndagar  (16/6 - 16/8 även fredagar)

Privat bokning och uthyrning

Onsdagar och fredagar kl. 16-19 (ej 16/6 - 16/8)

Reserverad för damer i Fritidsföreningen med gäster.

Onsdagar och fredagar kl. 19-20 (ej 16/6 - 16/8)

Reserverad för både herrar och damer i Fritidsföreningen med gäster. Badkläder eller badlakan ska användas.

Onsdagar och fredagar kl. 20-23 (ej 16/6 - 16/8)

Reserverad för herrar i Fritidsföreningen med gäster.

Privat bokning och uthyrning

Bokning sker på telefon 0738-315 692.

Du är hjärtligt välkommen med frågor om medlemskap i Fritidsföreningen på samma nr 0738-315 692.

Icke medlemmar:

4 timmar bastu 600 SEK. 1 200 SEK vid fler än åtta personer. Ytterligare tid debiteras med 600 SEK per 4 timmars intervall oavsett om bokningen gäller badtunna eller bastu enbart. Gäller oavsett antal personer. Badtunna (inkluderar Badstugan med bastu) kostar 1 800 SEK. 3 000 SEK vid fler än åtta personer. För att inte drabba barnfamiljer, ska barn upp till 15 år inte räknas in i prisbilden.

Medlemmar:

750 SEK för badtunna (inkl badstuga med bastu) och 250 SEK för bastu. Om hjälp med städning av badtunnan och badstuga önskas betalas ordinarie pris dvs      1 800 SEK.

Medlemsinformation - Allmänna instruktioner och Nyckel

Badstugan bokas hos bokningsansvarig på mobilnummer 0738-31 56 92.

Bokare skall vara medlem i VFF.

Bokare och bokningsansvarig kommer överens om hur badstugenyckel ska hanteras.

Bokare ansvarar för att bastuaggregat stänges av badstugan låses.

Alla utrymmen städas. Kompletterande information finns anslagen i Badstugan.

Medlemmar som hyr badtunnan ansvarar för underhåll enligt instruktioner.

Här hittar du Badstugan!

Aktuellt Bokningsläge

Detta är vår nya funktion för att förhoppningsvis bättre kunna visa om du har möjlighet att boka bastu och/eller badtunna. Hittar du inget klockslag den dag du önskar så är det ledigt.

Vill du boka en tid eller ha andra uppgifter så ring eller SMS:a 0738-315 692.

Uppgifter som vi behöver är när du vill hyra, ditt fullständiga namn, om du vill ha både badtunna och bastu eller enbart bastu, Hur många personer ni är och hur ni vill betala (swish eller bankgiro).

Observera att din bokningsförfrågan inte är en definitiv bokning förrän vi har bekräftat.

Finner du något som inte fungerar så vore jag tacksam om du mailar webmaster@vrangofritidsforening.se.

#Bastu #Sauna #Badtunna #Hottube #Möhippa #Svensexa #Relax #Avkoppling