Badstugan med Badtunna

Copyright © All Rights Reserved

Senaste nytt

Tyvärr har vår badtunna brunnit i vinter varför ny ska införskaffas. Senaste nytt är att beräknad leverans sker månadsskiftet maj/juni.

Årsmötet beslutade om en ny prisbild. Ses nedan.

Vi har full förståelse för att du är angelägen att komma i kontakt med oss när du ringer nedan mobilnr. Men jag ber dig att ha förståelse för att denna förening lever på frivilliga insatser med ordinarie jobb. Därför kanske vi inte svarar, men vi har som mål att ringa tillbaka inom 24 timmar. Tack för din förståelse!

webmaster@vrangofritidsforening.se.

Basta Dig i Form - 18 skäl att basta regelbundet

Jag läste detta och måste bara delge dig. Kan mao inte uttala mig om sanningshalten även om jag som regelbundet bastubadande vill tro på allt. :-)

1. Minskar stress

7. Stärker immunförsvaret

13. Lindrar nack- och ryggbesvär

2. Stärker hjärtat

8. Ökar uthålligheten

14. Aktiverar 3 milj. svettkörtlar

3. Förlänger livet

9. Ger friskare och finare hud

15. Balanserar hormoner

4. Bra mot depression

10. Motverkar demens

16. Lindrar andningsbesvär

5. Detox/utrensande

11. Förbättrar sömnen

17. Balanserar blodsockret

6. Kolesterolet sjunker

12. Ökar fettförbränningen

18. Ökar blodcirkulationen

Badstugan i Djupvik

Fritidsföreningens badstuga med bastu, relaxrum och badtunna finns i Djupvik. Som du ser så ligger badstugan och badtunnan med en fantastisk utsikt över Göteborgs södra skärgård. Medlem i bastusektionen har tillgång till badstugan på torsdagar och fredagar.

Måndagar-torsdag (23/6 - 4/8 även fredagar)

Privat bokning och uthyrning

Fredagar kl. 16-19 (ej 23/6 - 4/8)

Reserverad för damer i bastusektionen med gäster. Gäster betalar 50 SEK.

Fredagar kl. 19-23 (ej 23/6 - 4/8)

Reserverad för herrar i bastusektionen med gäster. Gäster betalar 50 SEK.

Lördagar och söndagar

Privat bokning och uthyrning

Bokning sker på telefon 0738-315 692.

Du är hjärtligt välkommen med frågor om medlemskap i bastusektionen på samma nr 0738-315 692.

Gästbok

Icke medlemmar:

4 timmar bastu 600 SEK. 1 200 SEK vid fler än åtta personer. Ytterligare tid debiteras med 600 SEK per 4 timmars intervall. Gäller oavsett antal personer. Städning ingår i priset. Badtunna (inkluderar Badstugan med bastu) kostar 1 800 SEK. 3 000 SEK vid fler än åtta personer. inklusive städning. Endast en bokning per dag. För att inte drabba barnfamiljer, ska barn upp till 15 år inte ska räknas in i prisbilden.

Medlemmar:

500 SEK för badtunna och 250 SEK för bastu. Om hjälp med eldning av badtunnan önskas betalas ordinarie pris dvs 1 800 SEK.

Medlemsinformation - Allmänna instruktioner och Nyckel

Badstugan bokas hos bokningsansvarig på mobilnummer 0738-31 56 92.

Bokare skall vara medlem i VFF.

Bokare och bokningsansvarig kommer överens om hur badstugenyckel ska hanteras.

Bokare ansvarar för att bastuaggregat stänges av badstugan låses.

Använda utrymmen städas. Kompletterande information finns anslagen i Badstugan.

Medlemmar som önskar använda badtunnan svarar för påfyllning och uppvärmning av vatten samt tömning och rengöring av den.

Här hittar du Badstugan!

Aktuellt Bokningsläge

Detta är vår nya funktion för att förhoppningsvis bättre kunna visa om du har möjlighet att boka bastu och/eller badtunna. Hittar du inget klockslag den dag du önskar så är det ledigt.

Vill du boka en tid eller ha andra uppgifter så ring eller SMS:a 0738-315 692. Observera att din bokningsförfrågan inte är en definitiv bokning förrän vi har bekräftat.

Finner du något som inte fungerar så vore jag tacksam om du mailar webmaster@vrangofritidsforening.se.

#Bastu #Sauna #Badtunna #Hottube #Möhippa #Svensexa #Relax #Avkoppling